Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Εταιρικό Προφίλ

 

Guangdong Weitian περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας υλικών, ΕΠΕ (κώδικας αποθεμάτων: 834153) είναι η μόνη δημόσια επιχείρηση στη μεγάλη βιομηχανία προϊόντων μεγέθους πλαστική στην Κίνα με πάνω από 30 έτη εμπειρίας.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τις πλαστικές παλέτες, τον κοίλο πίνακα εγκιβωτισμού PP, τα κιβώτια παλετών, τα δοχεία απορριμμάτων και περισσότεροι. Εκτός από περισσότερα από 400 υπάρχοντα πρότυπα, μπορούμε να κάνουμε το σχέδιο πελατών και να κάνουμε τη νέα σχεδίαση γρήγορα.

 

Με πάνω από 60 βαρέων καθηκόντων αυτόματες μηχανές εγχύσεων συμπεριλαμβανομένης της αϊτινής μηχανής 4000 τόνου που λειτουργεί σε ένα εργοστάσιο πλεονάσματος 100,000㎡ με το ISO 9001, αναγνωριζόμαστε ως μεγαλύτερη ικανότητα παραγωγής στη Νότια Κίνα να εξασφαλίσει η γρηγορότερη παράδοσή σας.

 

Σαν στρατηγικούς συνέταιρους με τους τοπ υλικούς προμηθευτές, αγοράζουμε άμεσα από SINOPEC, CNOOC, DOW, ExxonMobil και SIBUR για να εξασφαλίσουμε καλύτερη υλική ποιότητα με το ανταγωνιστικό κόστος.

 

Μας ελάτε σε επαφή με για να αρχίσετε σήμερα την εποικοδομητική επιχειρησιακή σχέση μας!

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

1.1988 με το κύριο 80 χιλιάδες RMB ξεκινήματος, ο ιδρυτής ο κ. οργάνωση του Xiao Yongshe η μικρή επιχείρηση. Οργάνωσε μια ομάδα 8 μελών και ξεκίνησε τη μικρή επιχείρηση σε ένα τετραγωνικό κατάστημα 88.

2.1995 παρουσιασμένο στην τεχνολογία του πλαστικού κοίλου φύλλου & κύκλου εργασιών το παράθυρο, και άρχισε εισάγει την πλαστική βιομηχανία συσκευασίας.

 

3.Year της πλαστικής Co. Dongguan Weitian του 2008, το ΕΠΕ ιδρύεται. Καταχωρημένο κεφάλαιο 3 εκατομμύρια yuan, και της κάλυψης ενός τομέα 1.200 τετραγωνικών μέτρων. Εξειδίκευση στην παραγωγή του πλαστικού κοίλου κιβωτίου φύλλων & κύκλου εργασιών.

 

4.2010 μόνος - ανεξάρτητος στην ανάπτυξη των πλαστικών παλετών εννέα-ποδιών, των κιβωτίων κύκλου εργασιών, και των καλαθιών κύκλου εργασιών. Προϊόντα που επιτυγχάνονται σε περισσότερους από 40 τύπους. Και ο ίδιος χρόνος, υπέγραψε τυπικά μια στρατηγική συμφωνία συνεργασίας με τη Co. ομάδας Qiaofu, ΕΠΕ.

 

5.2013 σημειωμένη Weitian μεγάλη πρόοδος στην πλαστικές παραγωγή & την ανάπτυξη παλετών. Περισσότεροι από 40 τύποι νέων παλετών προστίθενται. Και κάναμε επίσης τα μεγάλα επιτεύγματα στην επέκταση των υπερπόντιων αγορών. Κατά συνέπεια επεκτείνετε την περιοχή σε 30.000 τετραγωνικά μέτρα.

 

6.2014 συνεργαζόμενοι με το εθνικό κεντρικό κέντρο τεχνολογικής μεταφοράς του CAS, ιδρύσαμε μαζί ερευνητικό κέντρο τεχνολογίας Nanofiber προηγμένο το τεχνολογία βιομηχανικό. Και εστιασμένος στην Ε&Α και την παραγωγή των προϊόντων υψηλής τεχνολογίας nanofiber. Περισσότερα από 30 είδη προϊόντων έχουν αναπτυχθεί.

 

7.2015 καθιερωμένες εγκαταστάσεις κατασκευής εξοπλισμού παραγωγής και εγκαταστάσεις πρώτης ύλης στις διάφορες θέσεις. Το μεγάλο σχεδιάγραμμα για τη μελλοντική ανάπτυξη είναι στη πλήρη δράση. Guangdong Weitian η περιβαλλοντική Co. τεχνολογίας υλικών, ΕΠΕ παρατίθεται στη νέα αγορά OTC (πέρα από το μετρητή).

 

8.2016 επίσημα καταχωρημένος για να χρησιμοποιήσει «Weitian» ως λογότυπο, και το καταχωρημένο κεφάλαιο αλλάχτηκε σε 54,82 εκατομμύρια. Πετύχετε επιλεγμένος στο «εθνικό πρόγραμμα σχεδίων φανών» της επαρχίας Γκουαγκντόνγκ

 

9.2017 ανταμειμμένος ως πειραματικές επιχειρήσεις που διπλασιάζουν το σχέδιο της πόλης Shijie. Νέο εργαστήριο εγχύσεων που χτίζονται και 5 αϊτινές μηχανές σχηματοποίησης εγχύσεων που παρουσιάζονται μέσα. Στο ίδιο χρόνο του Μαΐου, γινόμαστε η καινοτόμος επιχείρηση.

Guangdong Weitian Environmental Materials Technology Co., Ltd Guangdong Weitian Environmental Materials Technology Co., Ltd Guangdong Weitian Environmental Materials Technology Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Weitian

Αριθμός Υπαλλήλων : 350~499

Ετήσιες πωλήσεις : 75000000-80000000

Ιδρύθηκε Έτος : 1989

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Guangdong Weitian Environmental Materials Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Weitian Environmental Materials Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Guangdong Weitian Environmental Materials Technology Co., Ltd Πιστοποιήσεις